marik
5 Дек 2013 Автор темы skors, ех,,37 років,а ведеш себе як школота,,, ти мені в лице скажи,а ні пишеш, тут ти зараз будеш царем,боксером,чи там фіг даже зна,, а в реалі,,ти напевне задрон,безробітний,напевне на маминій пенсії живеш,,, а нема що робити сидиш тут весь день і інеті,,а ні щоб пошурупити своєю головою і заробити гроші)
skors5 Дек 2013 marik, фу, как вы меня вымыкаете... как я вас п*издил усю житуху, так и будет, олени бля
marik
5 Дек 2013 Автор темы skors, я нікому не хамлю товариш,я просто відповів на відповіть взаємністю,, но зрозумів,,, що я блін не така сволоч я ти,, тому буду ліпшим,,проігнорую твої друковані слова)
marik
5 Дек 2013 Автор темы бар-сук, хорошо говориш,,,+++++ мульт/ф Як говорив Леопольд давайте жить дружно)
skors5 Дек 2013 marik, разорву, уйло... но ты мне уже близок, своим хамством
marik
5 Дек 2013 Автор темы skors, ех,на слабого небуду звертати увагу,,ато відповім по взаємностюстану ще слабим тая ти)всьо оффнись з теми)
marik
5 Дек 2013 Автор темы skors, ех,на слабого небуду звертати увагу,,ато відповім по взаємностюстану ще слабим таяк ти)всьо оффнись з теми)